Sari la conținut

Au început înscrierile la Career Innovation Week 2014

au-inceput-inscrierile-la-career-innovation-week-2014

Career Innovation Week revine în luna noiembrie cu cea de-a IV-a ediţie. Evenimentul defineşte noi trenduri în materie de inovaţie în carieră şi cuprinde o serie de conferinţe, studii de caz şi workshop-uri în domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom. Career Innovation Week va avea loc la Braşov pe 4 noiembrie. Participarea este gratuită în baza preînscrierii pe site-ul www.hipo.ro până pe 30 octombrie 2014.
În această perioadă, planurile de recrutare ale companiilor sunt în creştere, iar angajatorii sunt în căutarea de tineri cu potenţial care să le completeze echipele, fie prin poziţii full-time, fie prin programe de internship, trainee sau stagii de practică.
Evenimentul va debuta în acest an la Braşov, cu o zi dedicată pasionaţilor de IT&C. 150 de tineri cu potenţial sunt aşteptaţi să participe la Technology Day, o zi în care vor fi abordate teme de software development şi trenduri din inginerie. Career Innovation Week va continua cu 2 zile intense în Bucureşti dedicate zonei de finance & marketing şi trendurilor din industria IT&C (mobile, web şi cloud). Evenimentul se va încheia la Ploieşti cu o zi dedicată ingineriei, unde vor fi abordate teme actuale din acest domeniu.
Pe parcursul celor 4 zile participanţii vor avea şansa să aplice la oportunităţi de carieră şi să interacţioneze cu partenerii evenimentului, experţi în industrie şi specialişti în aria lor de activitate. În plus, în cadrul evenimentului va exista o zonă de interviuri pentru oportunităţile oferite de partenerii Career Innovation Week. La fel ca la ediţiile anterioare, proiectul este adresat tinerilor cu experienţă internaţională, rezultate academice excepţionale, cei care au făcut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practică. Participarea la Career Innovation Week este gratuită în baza preinscrierii pe site-ul www.hipo.ro.
Dacă vrei să ştii care sunt oportunităţile şi cum poate evolua cariera ta în funcţie de schimbările din business & technology, te invităm să aplici până pe 30 octombrie şi poţi fi unul dintre cei 600 de tineri selectaţi pentru zilele evenimentului” – Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Comentarii

Ultimă oră