Sari la conținut
au-ratat-calificarea-pentru-3-minute

La prima participare în Cupa Continentală la hochei pe gheaţă, campioana României, Corona Wolves Braşov a avut o comportare remarcabilă. Hocheiştii de sub Tâmpa au înregistrat două victorii – cu Prizma Riga şi Dab Docler, ambele cu același scor, 3-2, şi au cedat în jocul decisiv pentru calificarea în turul 3, aseară, în jocul cu KS Sanok, campioana Poloniei: 3-4.

Braşovenii au fost foarte aproape să dea lovitura şi să obţină calificarea în turul trei, chiar la debutul în competiţie.

Campioana Poloniei a început tare jocul de pe patinoarul olimpic din parcul Tractorul  şi în minutul 4 conducea deja cu 2-0!

Petres Tivadar a reaprins speranţele în tabăra noastră, dar KS Sanok a făcut 3-1 după primele 20 de secunde din repriza a doua.

Acelaşi Petres Tivadar a redus din handicap  cu 10 minute înainte de final, pentru ca în minutul 54, Jaroslav Obsut să egaleze la 3!!

La acest scor Corona era echipa  calificată, dar cu trei minute şi jumătate înainte de final, Mihael Danton a prins un şut de la mare distanţă şi KS Sanok a închis tabela la 4-3!

Chiar dacă nu a obţinut calificarea, la prima apariţie în Cupa Continentală, Corona Wolves Braşov a dat totuşi cel mai bun fundaş – Jaroslav Obsut, dar şi cel mai bun portar-Patrik Polc.

Din grupa de la Braşov, merge la Angers(Franţa) în turul 3, HK Sanok.

Din grupa B, disputată la Bremerhaven(Germania), merg mai departe, echipa gazdă şi Belfast(Marea Britanie)

Cupa Continentală, grupa C, Braşov

Vineri 17.10.2014

Dab Docler - KH Sanok  2-6

Corona Brașov - Prizma Riga  3-2

Sâmbătă 18.10.2014

KH Sanok-Prizma Riga 2-3

Dab Docler – Corona Braşov 2-3

Duminică 19.10.2013

Prizma Riga-Dab Docler 2-5

Corona Braşov – KH Sanok 3-4

Comentarii

Ultimă oră