Sari la conținut

Au repornit telecabinele Kanzel (Poiana Braşov - Postăvarul) și Tâmpa

au-repornit-telecabinele-kanzel-si-tampa

Conform unei informări a operatorului de transport pe cablu, Ana Teleferic, din week-end-ul trecut au fost puse în circulație telecabina Kanzel (Poiana Braşov - Postăvarul) şi telecabina Tâmpa. Cele două telecabine vor circula, cel puţin în prima perioadă, de joi până duminică, în intervalul orar 9.00-16.00.

În această perioadă, numărul de persoane care pot urca în aceeaşi cabină a fost redus, astfel că în telecabina Kanzel pot urca maxim 12 persoane, iar în telecabina Tâmpa, maxim 7.

Tarifele pentru telecabina din Poiana Braşov sunt: 25 lei - urcare sau coborare adulţi, 25 lei - urcare sau coborare copii, 35 lei - urcare și coborâre adulți, 20 lei - urcare și coborâre copii.

Pentru telecabina Tâmpa: 10 lei - urcare sau coborâre adulţi: 6 lei - urcare sau coborâre copii: 18 lei - urcare și coborâre adulți, 10 lei - urcare și coborâre copii.

Reprezentanții firmei de transport pe cablu fac un apel la cei care vor să utilizeze cele două telecabine să respecte regulile pentru reducerea riscului de răspândire a coronavirusului, inclusiv cele de distanțare socială şi de purtare a măștii.

Comentarii

Ultimă oră