Sari la conținut

Membrii organizaţiei „Noua Dreaptă” au vrut să se răfuiască cu homosexualii înarmaţi cu pistoale cu apă.

Concurenţii  de la Mr Gay Europe au vizitat sâmbătă dimineaţa castelul lui Dracula.  Măsurile de pază au fost foarte serioase. Un camion plin cu jandarmi şi  zeci de bodyguarzi privaţi au înţesat curtea castelului.

Aştepţaţi de protestatari „înarmaţi”. La  una dintre porţile castelului, 30 de simpatizanţi ai organizaţiei „Noua  Dreaptă” i-au aşteptat înarmaţi cu pistoale de apă. „Muniţia”  protestatarilor anti-gay, după cum au declarat liderii lor, a fost  aghiasma cu care urmau să-i stropească pe participanţii la concursul  „Mister Gay”. „În Ardeal se practică înainte de sărbătorti stropitul  fetelor şi am adus un pistol cu apă să stropim acele fetiţe care au  venit aici pentru concurs. Din păcate nu i-am mai prins, au fost foarte  timide. Le stropeam să se mărite, să ne lase în pace”, a declarat Mihai  Rapcea, de la Noua Dreaptă, pentru „Cancan”.  

Slujbă de iertare a sodomiţilor. De  fapt, concurenţii concursului de „mister” au intrat pe lângă  reprezentanţii înarmaţi ai organizaţiei „Noua dreaptă”, care nu i-au  recunoscut. „Baia” cu apă sfinţită nu a mai avut loc nici la ieşire,  concurenţii gay părăsind curtea caselului pe o altă poartă, fiind  îmbarcaţi în grabă într-un microbuz escortat de jandarmi. Sâmbătă seara,  în timp ce concurenţii controvesatului eveniment se distrau în Clubul  Avalanche, membrii organizaţiei „Noua Dreaptă” s-au rugat la biserica  din lemn, unde s-a desfăşurat o slujbă de iertare a sodomiilor.

Reprezentantul Italiei este noul Mr. Gay Europa.  Giulio Spatola (foto galerie), din Italia, în vârstă de 26 de ani, a fost ales sâmbătă  seară, Mister Gay Europa 2010-2011. El a fost urmat în clasament de  suedezul Christo Willesen (25 de ani)şi irlandezul Barry "Baz" Francis  Gouldsbury (27 de ani).Reprezentantul României piteşteanul Nicu Manea a  câştigat proba de popularitate, fiind cel mai votat concurent pe  Internet. De asemenea, Manea a ocupat locul 2 la proba de talente şi  locul 3 la proba costumelor de baie.

Comentarii

Ultimă oră