Sari la conținut

Autobuze pentru spectatori, din Râșnov, până la Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării

autobuze-pentru-spectatori-din-rasnov-pana-la-complexul-olimpic-de-pe-valea-carbunarii

Cupa Mondială Feminină de Sărituri cu Schiurile se desfășoară la finele acestei săptămâni, pentru al patrulea an, la Râşnov.

Pe trambulina HS 97 de metri de pe Valea Cărbunării, se vor disputa două etape contând pentru actualul sezon al Cupei Mondiale feminine de  sărituri cu schiurile. Intrarea publicului este liberă.

    Participă la întreceri toată elita mondială feminină profesionistă la schi (aproape 50 de săritoare cu schiurile din 12 ţări): Austria, Finlanda, Franţa, Germania, Japonia, Statele Unite, Norvegia, Rusia, Italia, Slovenia, Ungaria şi bineînţeles, România (reprezentată de Dana Haralambie, Diana Trâmbiţaş și Carina Militaru). Evenimentul va fi transmis în direct în 50 de țări.


    Pentru cei care vor să urmărească întrecerile de la fața locului, organizatorii vor pune la dispoziţie curse regulate din centrul Râșnovului, până la Complexul Olimpic situat pe Valea Cărbunării, care vor circula pe traseul Cinema Amza Pellea – I.L. Caragiale – Valea Cărbunării şi retur.

Sâmbătă, prima cursă va fi la ora 10.00, iar duminică, la ora 8.00.


   Sâmbătă, 3 martie 2018, la ora 10.00, se desfășoară săriturile de probă. La ora 11.00 începe prima manșă a etapei de Cupă Mondială. În jurul orei 12.00 va avea loc a doua manșă, urmând festivitatea de premiere.

Duminică, 4 martie 2018, la ora 8.45, sunt programate calificările. Prima manșă a etapei de Cupă Mondială începe la ora 10.00. După circa 60 de minute urmează manșa secundă, în continuare fiind festivitatea de premiere.

Frumuseţea şi valoarea bazei de sărituri cu schiurile de la Râşnov este apreciată la nivel mondial. Astfel Râşnovul a fost inclus în elita celor 20 locaţii unde se desfăşoară Cupa Mondială Feminină de Sărituri cu Schiurile. La baza sportivă de pe Valea Cărbunării din Râşnov sunt patru trambuline de sărituri cu schiurile, cea mai mare având dimensiunea de 100 de metri.

Comentarii

Ultimă oră