Sari la conținut

Autobuzul Pepe îţi aduce o călătorie veselă de 1 iunie

autobuzul-pepe-iti-aduce-o-calatorie-vesela-de-1-iunie

În data de 1 iunie, copiii sunt cei mai importanţi. Acest lucru l-au avut în vedere cei de la Perutnina România, în parteneriat cu RAT Braşov, atunci când au decis să ofere copiilor, de ziua lor, ocazia să ajungă la destinaţie cu autobuzul Pepe. Acesta va circula pe linia 17 şi, între orele 11:00 şi 15:00, voluntarii Pepe îi vor aştepta în autobuz pe cei mai tineri, pentru a-i premia.


          În cadrul evenimentului, voluntarii Pepe le vor oferi baloane şi alte cadouri copiilor care se vor afla în autobuz în această zi. Prin această activitate, Perutnina şi RAT Braşov doresc să transforme o călătorie obişnuită, pe care copiii o fac în fiecare zi, într-o oportunitate de a-i face pe aceştia să se simtă speciali şi apreciaţi.

          Autobuzul care circulă pe linia 17 va face, în data de 1 iunie, legătura între cele mai importante activităţi care se realizează pentru copiii din Braşov atât în cartierul Noua, cât şi în centrul oraşului.

         Nici adulţii care îi însoţesc pe cei mici nu vor fi uitaţi, deoarece Perutnina a pregătit câte un cadou şi pentru aceştia, pe lângă atmosfera veselă din autobuz.

Perutnina România face parte din grupul de firme Perutnina Ptuj (fosta Avicola Iugoslavia), cu sediul în oraşul Ptuj, Slovenia și o tradiție de peste 110 ani. Compania şi-a început activitatea în 2007 în România prin comercializarea de carne congelată iar din 2010 aceasta şi-a lărgit portofoliul de produse cu preparate din pui şi curcan. Având un design plăcut și atractiv gama Pepe este destinată în special copiilor. Pentru aceştia au fost selectate cele mai bune produse fără gluten, fără potenţiatori de aromă, fără coloranţi, fără arome artificiale, fără carne de porc și cu un conținut redus de sare.

Pentru mai multe informaţii despre acest eveniment:

Persoană de contact: Ioana Es Sabi - Marketing Manager

Telefon: 0786 260 664

E-mail: ioana.sabi@perutnina.eu

Comentarii

Ultimă oră