Sari la conținut

Autoliv va mai angaja 200 de muncitori la fabrica din Brașov

autoliv-va-mai-angaja-200-de-muncitori-la-fabrica-din-brasov

 Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv cu vânzări globale de peste 10 miliarde de dolari şi 67.000 de angajaţi la nivel global, recrutează în prezent 200 de oameni pentru fabrica de la Braşov, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Potrivit AJOFM Braşov, compania are disponibile 100 de joburi pentru muncitori necalificaţi, la asamblarea, montarea pieselor şi încă 100 de locuri de muncă pentru montatori subansambluri!

Autoliv deţine pe piaţa locală fabrici în Braşov, Lugoj, Sfântu Gheorghe, Reşiţa şi Oneşti, judeţul Băcău, cea din urmă fiind deschisă de suedezi în primul trimestru din 2017. Pe lângă unităţile de producţie a componentelor auto, compania mai deţine la nivel local centre de inginerie şi dezvoltare în Braşov, Iaşi şi Timişoara, dar şi un centru european de competenţe IT şi numeroase funcţii suport pentru subsidiarele Autoliv din România şi din Europa.

Compania a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de peste 4 miliarde de lei (860,5 milioane de euro), mai mult cu 2% faţă de anul anterior. Autoliv România a realizat anul trecut un profit net de aproximativ 160,3 milioane de lei (34,5 milioane de euro), în creştere cu aproximativ 42% faţă de anul precedent, având un număr mediu de 9.403 angajaţi.

Grupul auto suedez Autoliv a deschis prima fabrică din România, care produce centuri de siguranţă şi sisteme pentru airbaguri, în anul 1997 la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră