Sari la conținut

Avantajele curieratului propriu pentru o florarie online din Bucuresti

avantajele-curieratului-propriu-pentru-o-florarie-online-din-bucuresti

Una dintre marile provocări pentru o florarie online Bucuresti ţine de livrarea florilor. Dacă livrezi haine, produse electronice, electrocasnice livrarea nu e aşa de dificilă, ele rezistă la transport foarte bine. Dar când livrezi flori ai nevoie de condiţii de transport excelente pentru a nu deteriora transportul. Florile sunt nişte produse foarte sensibile, au nevoie de o manipulare atentă, de condiţii speciale de transport, aşa că nu le poţi da pe mâna oricărei firme de curierat care nu e specializată în transporturi de acest fel.


Încă de la început trebuie să te gândeşti la curieratul propriu. Aşa cum poţi vedea şi la Floraria de Vis, florile sunt dintre cele mai diverse, se comandă cantităţi mari, buchete, coşuri, cutii, toate se pot strica dacă nu sunt transportate corect.


Curieratul propriu înseamnă că nu ai firme de curierat la care apelezi, nu ai nevoie de contracte, nu mai cheltuieşti pe transport. Ai maşinile tale care au toate condiţiile necesare pentru transportul florilor, ştii foarte bine ce ai de făcut şi cum să le aranjezi în interior pentru ca florile tale să ajungă cu bine la clienţi.


Livrarea florilor trebuie să fie rapidă, de exemplu Floraria de Vis le livrează în trei sau patru ore în Bucureşti sau Ilfov.


Nu prea ai cum să asiguri aceşti timpi dacă depinzi mereu de alte firme de curierat, care s-ar putea să fie aglomerate când vrei să trimiţi comenzi multe şi într-un timp scurt. Cu un curierat propriu trimiţi când doreşti maşinile, investiţia iniţiala e mică, le poţi şi închiria dacă nu ai bani să le cumperi, le poţi alege mai mari dacă ştii că faci livrari voluminoase.


Deţii controlul asupra transporturilor, ştii că ai mereu la dispoziţie câte maşini ai nevoie, reduci timpii de aşteptare.


Curieratul propriu înseamnă şi o gestionare mai uşoară a activităţilor zilnice. Ai toate lucrurile într-un loc, nu mai dai telefoane la firma de curierat să întrebi despre ce se întâmplă, nu mai pierzi timp cu discuţii şi organizare, faci totul foarte simplu din biroul tău. Dacă ai curieri proprii ai şi comunicare mai buna cu ei. Sunt angajaţii tăi, altfel vorbeşti cu ei, îi cunoşti, îi poţi ajuta să înţeleagaă ce îţi doreşti şi să fie mereu pregătiţi să facă faţă schimbărilor de traseu, dacă e cazul.


Curieratul propriu e o alegere înţeleaptă pentru florăriile care îşi doresc livrări mai rapide şi mai sigure, care ţin la calitatea mărfurilor livrate şi la florile transportate, la munca depusă pentru ambalare şi pentru asigurarea unor livrări corespunzătoare.

Comentarii

Ultimă oră