Sari la conținut

Bal caritabil organizat de femeile social-liberale

bal-caritabil-organizat-de-femeile-socialliberale

Femeile USL îşi unesc din nou  forţele pentru a-i ajuta pe copiii talentaţi. Doamnele social-liberale organizează ediţia a doua a   balului  de caritate, destinat strângerii de fonduri pentru tineri artişti care au nevoie de sprijin financiar.

Sub deviza „Talentele de astăzi pentru Braşovul de mâine”,  evenimentul  va avea loc pe  5 octombrie, începând cu ora 19.00,  la barul de noapte Aro Palace.
„Talentele de azi pentru Braşovul de Mâine”! este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte pentru sprijinirea tinerilor cu talentaţi. Campania socială, susţinută de Ştirile Mix TV şi organizată de femeile USL,  a strâns la ediţia trecută bani pentru a ajuta mai mulţi tineri cu înclinaţii artistice.
„Este un eveniment de suflet şi simţire, în sprijinul copiilor talentaţi ai Braşovului. Copii pentru care nu o dată situaţia financiară a pus piedici talentului şi zborului înalt” a spus  Onelia Pescaru, director MIX.
În urma balului de caritate, Andrei  Braşoveanu, un tânăr de la casa de copii, pasionat de dans şi de pictură, a reuşit să îşi găsească un loc de muncă, iar mai multe icoane făcute de el  au fost scoase la licitaţie. Spectatorii au fost  încântaţi de miniconcertul susţinut de Anca, o tânără din Făgăraş. Îşi dorea foarte mult un nai nou.
În urma donaţiilor făcute de invitaţi,  Anca şi-a putut cumpăra un nai performant.
Alţi 8 tineri au fost, pe rând, eroii balului. Şi la ediţia din acest an  vor fi ajutaţi mai mulţi  copii talentaţi.
Invitaţi speciali sunt  Laurenţiu Cazan şi Mihaela Tatu.  „Avem noi cazuri de copii care sunt talentaţi, iar părinţii nu au posibilităţi să-i ajute. De exemplu, avem o fetiţă care este campioană naţională la karate. Apoi  avem o fetiţă de la nevăzători care  cântă la pian şi are nevoie de o pianină. Sau un băiat din Vulcan care este la Şcoala Populară de Artă şi are nevoie de sprijin. „ a spus Crina Radu, preşedinta organizaţiei municipale de femei a PNL Braşov.
Pe lângă prezentarea tinerilor ce vor fi ajutaţi, vor avea loc şi momente artistice susţinute de Laurenţiu Cazan şi două trupe de dans.
Un bilet de intrare la balul de pe 5 octombrie costă 150 de lei. „O parte din bani merg spre aceşti copii, iar restul sunt pentru cheltuielile care le implică organizarea acestui bal. Mă pot contacta oricând. E foarte bine venită orice persoană care doreşte să sprijine talentul din Braşov. Aceşti copii fac parte din familii care nu au posibilităţi finnaciare” a spus Claudia David, preşedinta organizaţiei judeţene de femei a PSD Braşov.

Comentarii

Ultimă oră