Sari la conținut
ballance-la-munchen

Cei doi tineri gimnaşti din Braşov, Dan Tăzlăuanu (26 ani) şi Constantin Ciobotaru (26 ani) care au uimit întreaga tara în 2011 la Românii au talent cu numărul lor de acrobaţiei mâini în mâini au primit un nou angajament la scurt timp du ce şi-au încheiat contractul cu celebrul Cirque Du Soleil.
„Este posibil ca urmatorul contract sa inceapa in luna noiembrie cand ne vom prezenta actul in Munchen, Germania, pentru o companie cu care am mai colaborat in trecut pe nume Palazzo. Este vorba despre un dinner show, un restaurant/teatru unde lumea vine atat pentru arta culinară, cât si pentru cea acrobatică, prezentată pe scena minusculă din centrul micului cort. Până atunci căutam să lucrăm într-o altă locație și pentru că aceasta cariera de artist acrobat este destul de haotică: nu știm inca ce vom face pana in luna noiembrie“, a  povestiti Dan Tăzlăuanu pentru evz.ro.

Contractul celor de la Ballance cu Cirque Du Soleil s-a incheiat in data de 30 decembrie 2012, odata cu inchiderea spectacolului Saltimbanco. Brașovenii au sustinut spectacole aproape in totalitate cu casa inchisa in mai bine de 20 de state din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, si America de Nord.

Chiar dacă nu se pune problema în acest moment, acrobații de la Ballance se gândesc și ce vor face după ce nu vor mai putea evolua pe scenă: „Cu speranta ca vom ajunge la «pensie» făcând ceea ce știm mai bine… După ce vom incheia cariera acrobatica cel mai probabil vom antrena fie viitori gimnasti fie viitori acrobati. Rămâne doar sa asteptam si sa vedem ce ne rezerva viitorul“, spune Tăzlăuanu.

Comentarii

Ultimă oră