Sari la conținut
bani-pentru-spitale-primarii-si-drumuri

Plenul Consiliului Judeţean se reuneşte miercuri în şedinţa ordinară, pentru a vota ultima rectificare bugetară din 2014.Sume importante de bani vor ajunge la spitalele publice braşovene, până la sfârşitul anului. De asemenea, vor fi prevăzuţi bani pentru localităţi, dar şi pentru reparaţii şi întreţinere drumuri judeţene şi comunale, precum şi pentru deszăpezire. Consilierii judeţeni vor lua în discuţie o rectificare pe localităţi, iar suma de aproximativ două milioane de lei va fi alocată pe baza negocierilor politice. Înainte ca propunerea finală a executivului să ajungă pe masa consilierilor judeţeni, managerii spitalelor din Braşov au solicitat bani pentru proiecte în derulare.
„Principalul beneficiar este Spitalul de Pediatrie, care are în execuție lucrări de reabilitare totală pe unele secții. Și acolo unde dorim să încheiem aceste lucrări pentru anul în curs” a declarat Mihai Pascu, președinte interimar al Consiliului Județean Brașov.
De asemenea, Maternitatea Braşov va avea bani pentru achiziţia unor echipamente medicale, la fel ca şi Spitalul Judeţean, iar Pneumologia şi Infecţioasele au cerut fonduri pentru acreditările pe care trebuie să le obţină, fiecare, anul viitor.

Comentarii

Ultimă oră