Sari la conținut
bani-pentru-spitalul-de-neurologie-brasov

Plenul Consiliului Județean Brașov a aprobat proiectul „Consolidarea, modernizarea şi creşterea eficienţei energetice a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov”, respectiv cheltuielile legate de proiect și acordul de parteneriat.

După Maternitatea Braşov şi Spitalul de Penumoftiziologie de la Sânpetru, a venit rândul unei alte unităţi medicale braşovene să fie cuprinsă într-un proiect de modernizare şi creşterea eficienţei energetice.

Este vorba despre Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, pentru care valoarea proiectului depăşeşte 30 de milioane de lei. Acesta este cel de-al treilea proiect cu fonduri europene acordate prin Programul Operațional Regional, pe care administrația județeană îl accesează pentru eficientizarea imobilelor în care funcționează instituții medicale brașovene.

Valoarea totală a lucrărilor este de 30.700.529,22 de lei (inclusiv TVA), din care cota asigurată de administrația județeană este de 2.429.311,91 de lei, reprezentând cheltuielile neeligibile ale proiectului, precum și suma de 565.423,94, contriibuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului.

Comentarii

Ultimă oră