Sari la conținut

Banii din „Programul Rabla pentru electrocasnice” s-au terminat

banii-din-programul-rabla-pentru-electrocasnice-sau-terminat

Românii care și-au dorit televizoare sau aspiratoare noi, cu bani de la stat, au primit a treia şansă. A începe din nou programul „Rabla pentru electrocasnice”.


   Începând de astăzi 15 iulie 2019, românii s-au putut înscrie online, pentru a prinde un voucher de reducere.


    În sesiunea trecută, statul a acordat tichete în valoare de 28 de milioane de lei, însă românii au cheltuit mai puţin de opt milioane, aşa că banii rămaşi vor fi redistribuiţi.


    A treia sesiune a programului a început pe 15 iulie 2019, la ora 10, iar înscrierile s-au facut tot pe site-ul Administraţiei Fondului de Mediu.

Numai că înscrierile s-au oprit mai repede decât și-ar fi dorit oricine, pentru că banii din „Programul Rabla pentru electrocasnice” s-au terminat în timp record!

Banii din „Programul Rabla pentru electrocasnice” s-au terminat. „Fondul alocat pentru această sesiune a programului a fost epuizat“ – acesta este mesajul care apare pe pagina afm.ro, în momentul în care se încearcă accesarea de vouchere. Acest lucru înseamnă că cei aproximativ 20 de milioane de lei puşi la dispoziţie de Administraţia Fondului pentru Mediu s-au terminat. Aceasta a fost cea de-a treia etapă de obţinere a voucherelor. Cu ele, oamenii îşi pot cumpăra electrocasnice noi.

Suma iniţială alocată pentru anul 2019 a fost de 40 de milioane de lei. În cadrul celor două ediţii desfăşurate pe 24 mai şi 18 iunie au fost acordate de 20 milioane lei. Etapa de azi a fost deschisă la ora 10.00.

Comentarii

Ultimă oră