Sari la conținut
basescu-colindat-din-nou-de-protestatari-la-cotroceni

Un grup de oameni dotaţi cu pancarte s-au alăturat liberalului Ioan Ghişe (foto) pentru a protesta paşnic în faţa Palatului Cotroceni.
Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că Traian Băsescu a revenit la Palatul Cotroceni. Ioan  Ghişe nu a mai venit cu pancartele inscripţionate cu mesajele "Poporul a decis, Băsescu e demis" şi "Popor român, eşti suveran", senatorul optând pentru un tricou alb care să transmită aceste mesaje.
Colegul său de partid, Varujan Vosganian, care a scris pe blog că îl va sprijini pe Ghişe în demersul său, a sosit şi el în faţa Palatului Cotroceni. "Eu am să revin aici în zilele următoare şi am să continui să-l îmbărbătez pe Ioan Ghişe, pentru că am sentimentul că el şi prin el cei care au acest sentiment civic au nevoie de solidaritate", a mai spus Vosganian.
Ioan Ghişe a reiterat că va repeta gestul zilnic, dacă vremea e frumoasă, de la ora 18.00 până la 18.30.  Tot miercuri senatorului i s-au alăturat câteva zeci pe persoane. Pe pancarteşe protestatarilor erau scrise diferite texte, precum: „Jos Dictatura băsesciană“ ori „S-a întors cucuveaua? Nu. După miros este pupăză“, „USL, te lepezi de satana sau coabitezi?“.
Traian Băsescu s-a aflat în palatul Cotroceni pe perioada protestelor.

Comentarii

Ultimă oră