Sari la conținut
bataie-intre-un-sofer-de-rat-si-un-calator

Un şofer de autobuz din Braşov s-a luat la bătaie cu un călător, miercuri seară, într-o staţie de autobuz. În timpul altercaţiei călătorul l-a tăiat la gât pe şofer cu un şpaclu, ambii bărbaţi ajungând la spital pentru îngrijiri, potrivit unui comunicat de presa transmis de IPJ Brasov. Incidentul s-a petrecut între şoferul unui autobuz care circula pe linia 4, în vârstă de 41 de ani, şi un călător în vârstă de 53 de ani. Din primele informaţii a reieşit că tot conflictul a pornit de la faptul că uşile din spate ale autobuzului nu s-au deschis sau l-au prins pe călător.

Alertat de strigătele din sptatele autobuzului, şoferul a deschis din nou toate uşile şi a coborât din autovehicul pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când a ajuns în spate, şoferul şi un călător, care se pare că ar fi fost cel care a strigat, au început să se înjure, apoi s-au luat la bătaie, iar călătorul a scos un şpaclu şi l-a rănit pe şofer la gât.

Un alt călător din autobuz a anunţat Poliţia şi Ambulanţa prin Serviciul 112.Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor. Ulterior au  fost conduse la sediul Secției 1 Poliție Brașov,unde au fost audiate.Cercetările sunt continuate de polițiști față de ambele persoane implicate în conflict,în funcție de starea lor de sănătate urmând a fi stabilită încadrarea juridică a faptei,iar  soluția legală se va da prin unitatea de parchet competentă, potrivit IPJ Brasov.

Comentarii

Ultimă oră