Sari la conținut
bauti-la-volan-

Cu toate că agenţii de circulaţie efectuează, frecvent, controale în trafic, şoferii braşoveni par să nu se înveţe minte. Zeci de conducători auto au devenit pietoni, în doar câteva zile, după ce au fost prinşi băuţi la volan sau au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Un tânăr de 32 de ani, din Ucea de Jos, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei maşini cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alţi 17 adepţi ai lui Bachus au rămas fără permis pentru că au fost depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. 7 dintre ei s-au ales şi cu dosare penale.

Potrivit unui comunicat al IPJ Braşov, polițiștii rutieri au acționat în perioada 2-5 septembrie, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și a consumului de alcool la volan.

Polițiștii au acționat zilnic cu 10 autospeciale și aparatul radar portabil TRUCAM și au aplicat peste 430 de amenzi. În plus, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, au fost reținute 16 permise de conducere.

Comentarii

Ultimă oră