Sari la conținut

Băutorii de CAFEA se pricep mai bine la aceste 5 lucruri

bautorii-de-cafea-se-pricep-mai-bine-la-aceste-5-lucruri

Consumatorii de cafea nu sunt tipul de oameni timizi, ei nu sunt tipul care sa dea inapoi atunci cand sunt implicati intr-o cearta. Bautorii de cafea sunt intelectualii, ganditorii si visatorii din societatea noastra.
Ei sunt cei care fac lucruri, care pun lucrurile in miscare, care dau nastere unor tendinte si zguduie lumea din temelii.
In opinia editorilor de la elitedaily.com ar trebui sa recunoastem ca bautorii de cafea se descurca mai bine decat alte persoane in urmatoarele situatii:
1. Intimidarea este punctul lor forte. Vrei sa intimidezi pe cineva pana il dai pe spate? Este suficient sa apari doar cu o cafea in mana. Cafeaua te face sa arati serioasa, te face sa arati - si sa ai un gust – bogat. Oamenii nu stiu cine esti, dar stiu ca esti genul de persoana care stie incotro se indreapta ei. Tu ai un plan, tu ai un scop si un obiectiv. De fapt, probabil ca ai multe obiective. Consumatorii de cafea nu sunt doar insetati si nu doar tanjesc dupa o cafea proaspata turnata in cana. Ei sunt insetati dupa putere.
2. Sunt stapani pe ei la interviuri. Nu se compara nimic cu gustul proaspat al cafelei, care parca te intinereste pana la nivel celular, care iti calmeaza nervii inaintea unui mare interviu. Indiferent daca este vorba de jobul visurilor tale, de jobul care te ajuta sa iti platesti facturile la utilitati sau de un al treilea job pe care il faci in regim de voluntatiat, nu exista o persoana, ci mai degraba o cana de cafea care iti da energie si iti calmeaza nervii inaintea unui interviu de angajare.
3. Diminetile lor sunt mai usoare. Poate ca bautorii de cafea nu iubesc diminetile, dar cu siguranta ei stiu cum sa atace orele de varf ale diminetii, sa profite de energia pe care le-o da aceasta licoare, cu sau fara lapte. Consumatorii de cafea se trezesc si de indata ce prima lingurita de cafea a ajuns pe buzele lor, ei se pun pe treaba pentru a face ca lucrurile sa prinda contur. Indiferent daca este vorba de o sedinta matinala la birou, de o conferinta cu partenerii de afaceri sau de o discutie cu seful, bautorii de cafea vin in fiecare dimineata pregatiti si antrenati de cana lor de cafea.
4. Sanatatea lor este mai buna. In caz ca nu stiai, trebuie sa fie clar din start: cafeaua este benefica pentru sanatatea ta. Iar stiinta este de acord. Iubitorii de cafea au sanse sa traiasca mai mult, tind sa fie atleti mai buni (atat pe teren, cat si in sala de sport). Consumatorii de cafea au avantajul ca le este mult mai usor sa piarda in greutate, iar cafeaua ii ajuta sa isi mentina memoria la cote maxime, deoarece cafeaua tine la distanta boli precum diabetul de tip 2, Alzheimer si Parkinson.
5. Au simtul aventurii. Bautorii de cafea stiu cum sa iasa din cele mai multe situatii - si nu sunt niciodata tipul de persoane care sa refuze o oportunitate. Consumatorii de cafea adora sa experimenteze si sunt aventurosi. Sunt versatili si nu se tem sa fie ciudati. Nu le este teama sa iasa din tipare si sa incerce tot felul de combinatii de cafea.

Comentarii

Ultimă oră