Sari la conținut
bcr-a-cumparat-proiectul-imobiliar-silver-mountain-

Proiectul imobiliar Silver Mountain situat în Poiana Brașov, a fost cumpărat de Banca Comercială Română (BCR), pentru suma de 50 de milioane de euro.

"În cadrul licitației publice organizată în data de 23.05.2014 de către Euro Insol, lichidatorul judiciar al INR Management Real Estate S.R.L., creditorul Banca Comercială Romană a adjudecat, cu suma de 49.727.417 euro, proiectul imobiliar 'Silver Mountain' situat în Poiana Brașov, compus din 171 apartamente, 176 locuri de parcare, 2 spații comerciale, Clădire Multifuncțională (Restaurant, Club, Spa & Fitness), drumuri de acces, spații verzi și teren excedentar în suprafața de 206.500 m.p", se spune în comunicat, scrie puterea.ro..

'Această tranzacție reprezintă un nou început pentru 'Silver Mountain'. Doar BCR are forța, determinarea și interesul să dea o nouă dimensiune acestui proiect, să-l dezvolte la adevăratul lui potențial. În paralel cu vânzarea în sistem retail a celor 171 de apartamente, banca va finanța, prin intermediul unui vehicul comercial special creat în acest scop, construcția unui hotel de 600 de locuri de cazare care să includă un Centru multifuncțional de conferințe, un SPA cu toate facilitățile, un Casino, Cluburi și Reastaurante. În parteneriat cu Primăria Brașov, se intenționează construcția celui mai mare teren de golf din Romnia', a declarat Remus Borza, managing partner Euro Insol.

Comentarii

Ultimă oră