Sari la conținut

Beneficiarii legilor speciale așteptați să-și ridice abonamentele RATBV

beneficiarii-legilor-speciale-asteptati-sasi-ridice-abonamentele-ratbv

Beneficiarii legilor speciale, aşteptaţi la opt puncte de vânzare ale RATBV, pentru a-şi ridica abonamentele pentru călătorii gratuite la Brașov

Persoanele care deţin calitatea de fost deţinut politic sau de fost deportat sunt aşteptate de marţi, 1 octombrie 2019, la opt puncte de vânzare ale RATBV pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite aferente trimestrului IV al anului 2019.


  La momentul prezentării la punctul de vânzare, clienţii RATBV care deţin calitatea de fost deţinut politic sau de fost deportat trebuie să aibă asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă acordării, original şi copie, respectiv cuponul din luna septembrie 2019 pentru cei care vin în octombrie 2019.


   Pe acest cupon trebuie să existe menţiunea referitoare la legea specială care conferă calitatea de fost deţinut politic sau fost deportat. De asemenea, mai trebuie prezentate cartea sau buletinul de identitate şi decizia ori hotărârea de acordare a calităţii de beneficiar al legilor speciale.


  Cardurile de transport se încarcă la centrele de vânzare Roman, Saturn, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal, Primărie, Hărmanului nr. 49.

Comentarii

Ultimă oră