Sari la conținut

Deşi taximetriştii anunţau un mare boicot al benzinăriilor pe data de 13 ianuarie, protestele nu au fost decât izolate. Ele au continuat însă vineri.
Încă o benzinărie blocată. Vineri, peste 50 de şoferi braşoveni s-au adunat în parcarea din faţa Sălii Sporturilor, apoi s-au deplasat la o staţie de benzină din zona Bartolomeu. Odată ajunşi acolo, au blocat pentru mai bine de o oră activitatea benzinăriei. Desfăşurarea protestului, anunţat pe net şi experimentat deja şi la o benzinărie de pe strada „13 decembrie”, a constat în staţionări îndelungate la pompă, alimentarea cu cantităţi mici de benzină şi blocarea caselor prin plata cu monede de 1 ban, 5 bani şi zece bani.
Intră în scenă taximetriştii? Chiar dacă două echipaje ale Poliţiei au staţionat lângă benzinărie, pregătite de intervenţie, nu a avut loc niciun incident. Şoferii sunt decişi să continue protestele şi în această săptămână. Ei promit că azi, mâine şi poimâine nu-şi vor alimenta maşinile, alegând alte mijloace de transport.

Comentarii

Ultimă oră