Sari la conținut

Biciclişti din toată lumea vor pedala pe litoralul românesc pentru Olimpiada Rio 2016

biciclisti-din-toata-lumea-vor-pedala-pe-litoralul-romanesc-pentru-olimpiada-rio-2016

Ciclişti profesionişti vor pedala în luna aprilie pe plaja din Corbu. Ei vor acumula puncte UCI pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro din 2016, scrie adevarul.ro.
    Beach Race XCO, concursul de ciclism MTB din calendarul internaţional al Uniunii Ciclistă Internaţională organizat în România şi singura competiţie de acest gen din Europa care se desfăşoară pe nisip, va avea loc în data de 25 aprilie 2015, pe plaja din Corbu, judeţul Constanţa. Cicliştii profesionişti, care vor participa la Beach Race XCO, vor acumula puncte UCI pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro din 2016, iar datorită unicităţii lui, evenimentul va reprezenta un mijloc inedit de promovare a litoralului românesc la nivel internaţional. Înscrierile online se pot face pe website-ul http://www.mtbpeplaja.ro.

Traseul are o lungime de 4,1km, cu o diferenţă de nivel de 50 de metri, jumătate fiind pe plajă şi jumătate pe coasta de acces pe faleză. Beach Race XCO se adresează atât cicliştilor profesionişti, cât şi cicliştilor amatori, iar premii vor fi acordate pentru ambele categorii.

Comentarii

Ultimă oră