Sari la conținut

Bilanțul acţiunilor de prevenire şi combatere a delincvenţei juvenile

bilantul-actiunilor-de-prevenire-si-combatere-a-delincventei-juvenile

Potrivit mytex.ro, oamenii legii din judeţul Braşov au organizat circa 270 de controale pentru prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile, în prima jumătate a anului.

Pentru menţinerea siguranţei în cele 440 de unităţi şcolare preuniversitare din judeţul Brașov, polițiștii au monitorizat permanent perimetrul acestora, până la începerea vacanţei de vară.

S-au desfășurat şi 215 acţiuni pe linia prevenirii absenteismului şcolar, alte 160 de acţiuni pe linia respectării regimului circulaţiei rutiere şi 135 de acţiuni pe linia respectării prevederilor pentru asigurarea condițiilor de dezvoltare fizică și morală a elevilor și studenților, conform bilanţului întocmit de Poliţia Judeţeană Braşov.

Transilvania Expres mai scrie că au fost efectuate circa 125 de şedinţe cu profesori şi părinţi şi alte 80 de activităţi educative de prevenire cu persoane vulnerabile.

Astfel, în urma acestor activități au fost aplicate 70 sancţiuni contravenţionale, s-au aplanat opt stări conflictuale, iar șapte persoane au fost conduse la sediile subunităţilor de poliţie.

Conform presei locale, nici agenții economici nu au scăpat de controale, astfel că 30 de magazine care se aflau în incinta sau în apropierea unităţilor de învăţământ preuniversitar au fost verificate.

Comentarii

Ultimă oră