Sari la conținut

Boicotează jandarmeria şi poliţia din Braşov

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, liberalul Aristotel Căncescu, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că va boicota toate acţiunile jandarmilor şi poliţiştilor de sub Tâmpa.

Căncescu a primit din partea reprezentanţilor jandarmeriei o amendă de 500 de lei pentru pichetarea din faţa sediului PDL din luna octombrie. Şeful liberalilor braşoveni e nemulţumit de faptul că nu a primit autorizaţie de protest, deşi a cerut acest lucru din timp.
N-au primit autorizaţie. Liberalii braşoveni au pichetat în luna octombrie sediul PDL. Ei au vrut să-i convingă pe parlamentarii puterii, aleşi în colegiile judeţului, să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc. Deşi au depus actele necesare în timp util pentru legalizarea protestului, s-au izbit de un refuz aberant. „Vreau să vă spun că atât eu cât şi colegii mei, în semn de protest faţă de acţiunile Poliţiei din Braşov şi ale Jandarmeriei, am hotărât să nu mai participăm la nici o acţiune sau festivitate oraganizate de Jandarmeria sau Poliţia Braşov”, a declarat Aristotel Căncescu, preşedinte PNL Braşov. Acesta a precizat şi că va contesta amenda.

Comentarii

Ultimă oră