Sari la conținut

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea S-AU DESPĂRŢIT DEFINITIV

bomba-in-showbiz-andreea-tonciu-si-nicolae-mitea-sau-despartit-definitiv

Andreea Tonciu şi Nicki Mitea păreau mai fericiţi ca niciodată, după mai multe perioade tumultuoase în viaţa lor. Însă de curând s-a produs din nou ruptura. Cei doi s-au despărţit de atâtea ori, că nici eu nu mai ştiu şirul certurilor, însă de data aceasta pare să nu mai existe nici o cale de împăcare între ei.

Andreea a ales ca de această dată să facă un anunţ public în privinţa despărţirii de cel care i-a fost iubit ani de-a rândul, cu pauze în care au fost despărţiţi. Mesajul ei, postat pe o reţea de socializare, pare să spună că nu mai există nici o cale de întoarcere şi că de această dată ruptura dintre ea şi Mitea este definitivă. Ea spune că nu mai există echilibru şi nici energie în relaţia lor.

"Am înțeles că așa cum universul funcționează doar în deplină armonie, așa funcționează și o relație, iar când energiile yin și yang nu mai sunt în echilibru perfect se instalează dezechilibrul, lucrurile se produc haotic, nimic nu mai merge normal, s-a consumat energia ce ne anima, nu mai aveam ce să ne oferim bun și s-a produs ruptura. Nu avem ce să ne reproșăm reciproc, doar că nu mai există echilibru și respectiv compatibilitate! Iar când se produce dezechilibrul, permiți și altora să se ameste! Acum suntem liberi să ne rezonăm cu cine simțim, cu cine descoperim că suntem compatibili, fără remușcări! Vă doresc tuturor iubire, armonie și.... nu uitați păstrați echilibrul între yin și yang!!", a scris Andreea Tonciu, pe Facebook.

Comentarii

Ultimă oră