Sari la conținut

Bonnie, căţeluşa Cristinei Țopescu, a fost adoptată de o braşoveancă

bonnie-catelusa-cristinei-topescu-a-fost-adoptata-de-o-brasoveanca

Au trecut două luni de la moartea Cristinei Țopescu, iar oameni cu suflet mare se ocupă și acum ca patrupedele pe care jurnalista le-a iubit să își găsească o familie.


   Bonnie (4 ani), căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Țopescu în momentul în care legiştii au intrat în casă, a fost adoptată de o braşoveancă. Adopţia a fost posibilă datorită unei dresoare de câini din Sibiu, Deborah Faoro (Faoro Sport Dogs), care a luat-o pe Bonnie la Sibiu, a avut grijă de ea și a dresat-o, alături de Sisi (3 ani), un alt câine al jurnalistei.

„Vreau să-i mulțumesc lui Deborah ca ne-a ajutat nu numai cu sfaturi, ci efectiv s-a deplasat până la Brașov, pe viscol, să ne îndrume și să ne învețe cum să gestionăm anumite situații. Eu nu am foarte mare experiență cu câinii și nu aș fi vrut să-i provoc vreun rău din neștiință. Îi mulțumesc și pentru că a răspuns noaptea la telefon și ne-a îndrumat, implicarea ei este totală, deci cine o va lua pe Sisi o să aibă un ajutor de nădejde în persoana ei. Bonnie este «fetița mamii» acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, a declarat Erika Cosescu, brașoveanca ce a adoptat-o pe Bonnie.

Deși încrederea ei în oameni nu este la cote grozave, Bonnie a făcut progrese remarcabile grație lucrului cu Deborah Faoro: a început să caute compania oamenilor, chiar dacă încă e destul de reticentă, dar se dă repede pe brazdă, preferă să stea în aceeași cameră cu aceștia și mănâncă fără probleme din mână, au anunțat reprezentanţii Arca București, care, alături de cei de la Faoro Sport Dogs, s-au ocupat de câinii găsiţi la Cristina Ţopescu acasă.

Dacă Bonnie își va trăi viața în Brașov, în sânul unei familii iubitoare, Sisi așteaptă și ea acum aceeași binecuvântare.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită decedată în casă pe 12 ianuarie 2020, decesul survenind în somn, în urma unui infarct, potrivit anchetatorilor, undeva în jurul datei de 29 decembrie 2019.

Comentarii

Ultimă oră