Sari la conținut

Bonnie Tyler va concerta în decembrie la Bucureşti

bonnie-tyler-va-concerta-in-decembrie-la-bucuresti

Celebra cântăreaţă Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, va concerta pe 8 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti, informează Project Events într-un comunicat transmis vineri Agerpres.
Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă britanică de origine galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii '70 şi '80 "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero" şi "Total Eclipse of the Heart".
Artista s-a născut într-un orăşel galez de lângă Swansea, muzica reprezentând dintotdeauna o piatră de temelie a familiei Hopkins. Bonnie îşi aminteşte cum se adunau toţi vecinii pentru a o asculta pe mama ei, iubitoare a muzicii de operă, cântând în casă. Ca adolescentă, Gaynor nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi stătea în faţa oglinzii şi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. Într-o noapte, vânătorul de talente de la Chappell Music, Roger Bell, a văzut prestaţia de scenă a viitoarei artiste şi a plecat direct la Londra pentru a le spune producătorilor/compozitorilor Ronnie Scott şi Steve Wolve despre vocea fantastică pe care o descoperise în Swansea.

Comentarii

Ultimă oră