Sari la conținut

BookCity a adus „Orașul cărților” în Brașov

bookcity-a-adus-orasul-cartilor-in-brasov

Librăria BookCity din Brașov a fost dezvoltată sub forma unui oraș, unde clienților li se oferă senzația că fac cumpărături pe străzile centrului urban, scrie bizbrasov.ro.

Conceptul „Oraș al cărților” a fost declinat de Agenția HIPPOS atât în design, cât și în creatia tuturor materialelor de promovare instore – de la semne de carte până la ambalajele de cadouri. Suprafața totală a noii librării este de 190 metri pătrați, iar principalele categorii de produse se adresează cititului, dezvoltării personale, oferirii de cadouri, precum și divertismentului pentru întreaga familie. Librăria BookCity a fost amenajată în interiorul Coresi Shopping Resort.
     Spațiul include mai multe elemente cheie, precum Skyline Shelving System – un sistem de rafturi care permite vizualizarea produselor din orice unghi și care, la nivel estetic, preia silueta clădirilor urbane. De asemenea, un punct de atracție este The Play Amphitheatre – inspirat din structura amfiteatrelor antice. Acest spațiu a fost creat atât pentru copii (aici pot testa jocuri și pot asculta povești), cât și pentru evenimente precum lansări de carte sau evenimente culturale. În acest amfiteatru au fost montați copaci-spirală luminoși, iar deasupra rafturilor cu cărți sunt poziționate lampadarele cubice, care vin în completarea acestora, accentuându-le forma. Un alt element cheie al librăriei este The Literary Chandelier, un candelabru format din numele celor mai importante curente literare.

Comentarii

Ultimă oră