Sari la conținut

Bradul copiilor pacienţi va fi scos la licitaţie în 23 decembrie

bradul-copiilor-pacienti-va-fi-scos-la-licitatie-in-23-decembrie

Totul se va întâmpla în cadrul campaniei umanitare de strângere de fonduri pentru modernizarea Spitalul de Copii de la Braşov.

Zeci de obiecte, de la omuleţi de zăpadă, până la steluţe colorate sau fulgi de nea vă aşteaptă la Şezătoare, la Mall-ul Coresi Shopping Resort, tot acolo unde membrii Clubului Rotary şi voluntarii Fundaţiei Spitalului Clinic de Copii vă vor ajuta să realizaţi şi o felicitare de sărbători, în schimbul unei donaţii minime de 5 lei.

Podoabele de Crăciun pot fi achiziţionate în schimbul unei donaţii minime de 15 lei.

Toţi banii strânşi din vânzarea obiectelor vor fi direcţionaţi în campania „Împreună dăruim”, prin intermediul căruia sunt strânse fonduri destinate modernizării Secţiei de Sterilizare de la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

„Avem nevoie de 100.000 euro. Copiii au muncit, au fost bolnăviori dar au muncit şi au făcut nişte obiecte minunate. Trebuie să veniţi, să donaţi şi veţi putea primi un obiect făcut din două mânuţe aparţinând unei persoane foarte drăguţe”, a spus Oana Bodea, preşedinte Club Rotary Braşov.

Podoabele au fost realizate de copiii internaţi la Spitalul de Copii, cu ajutorul echipei de terapie prin joc de la Spitalul de Copii, o echipă formată din nouă terapeuţi.


  „Copiii le realizează în camerele de joacă unde, pentru o clipă, nu uită de ce este dincolo de aceste camere de joacă, dar pentru o clipă se simt liniştiţi, fericiţi, au posibilitatea să vorbească despre stresul acumulat în spital”, a explicat Camelia Avram, coordonator echipa terapie prin joc din cadrul Spitalului.

Membrii Clubului Rotary şi voluntarii Fundaţiei Spitalului Clinic de Copii vor fi prezenţi la Şezătoare, în zilele de 21, 22, 23 decembrie, în intervalul 13.00 – 21.00.

La atelierul intitulat „Crăciun la Şezătoare“ a fost împodobit şi un brad cu ornamentele făcute de micuţii internaţi la Spitalul de Copii, pomul de iarnă urmînd să fie licitat, la finalul campaniei, în ziua de 23 decembrie, cu preţul de pornire de 10.000 lei.

Comentarii

Ultimă oră