Sari la conținut

Brasov - al treilea oras din Romania in topul platilor taxelor locale cu cardul

brasov-al-treilea-oras-din-romania-in-topul-platilor-taxelor-locale-cu-cardul

La nivel naţional, în funcţie de numărul de tranzacţii de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul, municipiul Braşov se află pe locul trei după Bucureşti şi Cluj. Primele 10 oraşe în funcţie de numărul total al tranzacţiilor de plată cu cardul a taxelor şi impozitelor locale reprezintă 75% din totalul tranzacţiilor la primăriile din România care acceptă plata cu cardul, potrivit datelor raportate de băncile din România membre ale Visa Europe.
Numărul total al tranzacţiilor de plată cu cardul a taxelor şi impozitelor locale realizate în România a crescut anul trecut cu 32% faţă de 2011, la 285.000 de plăţi electronice.
În acelaşi timp, valoarea totală a taxelor şi impozitelor plătite cu cardul în România s-a majorat cu 34% în 2012 faţă de anul precedent, la peste 98 milioane de lei, susţinută de plăţile efectuate la POS (+37%). Valoarea medie a unei taxe locale achitate prin card a rămas constantă anul trecut, la 344 lei. Taxele şi impozitele pentru case, terenuri şi maşini, dar şi amenzile, pot fi plătite cu cardul în 188 de primării, la POS-urile instalate la ghişeele administraţiilor fiscale sau online.Lista primăriilor care acceptă plata cu cardul a taxelor şi impozitelor la ghişeu, precum şi adresele de website ale primăriilor care permit plata online, poate fi accesată AICI.

Comentarii

Ultimă oră