Sari la conținut

BRAȘOV: De luni începe distribuirea tichetelor din cadrul campaniei „Pentru Suflet”

brasov-de-luni-incepe-distribuirea-tichetelor-din-cadrul-campaniei-pentru-suflet

De luni începe distribuirea tichetelor din cadrul campaniei „Pentru Suflet”. Direcţia de Servicii Sociale va începe distribuie tichete sociale, în valoare de 50 de lei, pensionarilor care au domiciliul stabil în municipiul Braşov, cu vârsta mai mare de 63 de ani pentru femei, respectiv 65 de ani pentru bărbaţi şi a căror pensie nu depăşeşte 1000 de lei. Tichetele vor putea fi folosite de către persoanele beneficiare doar pentru achiziţionarea de produse alimentare. Distribuirea se va desfășura în perioada 07 martie - 22 aprilie 2016, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30, la sediul Direcţiei de Servicii Sociale din strada Panselelor nr. 23.

Beneficiarii trebuie să prezinte, în vederea eliberării tichetelor, următoarele documente:

-actul de identitate (BI/CI), în original şi copie xerox;

-cuponul de pensie pentru luna anterioară solicitării, în original şi copie xerox;

-cerere de acordare a tichetelor (scrisă de mână şi semnată).

Pentru beneficiarii nedeplasabili, tichetele pot fi înmânate şi către persoane împuternicite de către aceştia şi care vor prezenta următoarele documente:

-toate documentele menţionate anterior;

-împuternicire de mână pentru persoana mandatată să ridice tichetul (semnată de beneficiar);

-actul de identitate (BI/CI) al persoanei împuternicite, în original şi copie xerox.

Distribuirea tichetelor se va face în perioada 07.03.2016-22.04.2016, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30, la sediul Direcţiei de Servicii Sociale situat în str. Panselelor nr. 23.

Având în vedere că în zonă nu există posibilitatea efectuării de copii xerox, rugăm beneficiarii să vină cu toate documentele pregătite pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de mai multe deplasări.

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta la nr. de telefon 0368-469995, la adresa de e-mail: dssbv@yahoo.com sau la sediul Direcţiei de Servicii Sociale, str. Panselelor nr. 23

Comentarii

Ultimă oră