Sari la conținut

BRAȘOV: Eveniment global pentru Cartea Recordurilor!

brasov-eveniment-global-pentru-cartea-recordurilor

Pasionatii de fitness din Romania invitati sa intre in Cartea Recordurilor! Herbalife, o companie internationala din domeniul nutritiei, isi uneste eforturile cu Membrii sai independenti din intreaga lume, pentru o noua incercare oficiala GUINNESS WORLD RECORDS®, propunandu-si sa stabileasca un nou record pentru cel mai mare numar de participanti implicati intr-o sesiune de antrenament fizic intens – High Intensity Interval Training (HIIT) – in decurs de 24 de ore. Sambata, de la ora locala 9.00, se va desfasura World Record Workout - cei mai multi oameni care fac miscare simultan - un eveniment organizat de catre Herbalife si Membrii independenti in 26 de orase din Romania in paralel cu cele organizate la nivel international in 82 de tari.

Peste 700 de brasoveni s-au incris deja pentru tentativa inedita de doborare a unui record Guinness si de promovare a unui stil de viata sanatos si activ.

Pentru aceasta tentativa de stabilire a unui nou record mondial, persoanele individuale si grupurile participante trebuie sa se inregistreze pe www.worldrecordworkout.com, apoi sa se filmeze si sa se fotografieze pe durata participarii.

Comentarii

Ultimă oră