Sari la conținut

Braşov – Mangalia, 1.200 km: Transcarpatic Rally Raid 2015

brasov-mangalia-1200-km-transcarpatic-rally-raid-2015

Organizat de AS Clubul Trans Carpatic Braşov, Braşovul propune şi în acest an startul unuia dintre cele mai interesante şi puternice raliuri din ţara noastră. În perioada 22 – 26 septembrie, echipaje din România, Italia, Israel şi Rusia vor acoperi aproximativ 1.200 de kilometri, dintre care 720 vor fi numai pe probe speciale.

33 de concurenţi la auto-moto se vor lupta pentru primele poziţii la a 10-a ediţie a concursului. Rally Raid-ul este deschis tuturor autovehiculelor, motocicletelor de raliu, atv/ quad-uri care au certificat de înmatriculare.

"Am ales un traseu selectiv. Sportivii vor fi vrajiți de frumusețea peisajelor dar vor parcurge în regim de cursa probele speciale. Efortul concurenților va fi susținut de cel al mecanicilor și organizatorilor. Suntem pregătiți să dăm startul ediției aniversare TRANSCARPATIC RALLY RAID 2015. În premieră pentru această competiție avem participarea unui autoturism de tip buggy din Israel. Cum înscrierile nu s-au terminat și-au anunțat participarea și 2 echipaje din România la această clasă. Avem mai multe motive de bucurie. Sunt încântat de participarea pilotului de raliuri și manager al echipei Napoca Rally Academy, Marco Tempestini alături de Roxana Ciuhulescu pe post de navigator. În același timp salut prezența jurnalistei Renatta Stepanov la concurs. Tuturor concurenților le doresc multă baftă!", a declarat Victor Pop, președintele comitetului de organizare.

Comentarii

Ultimă oră