Sari la conținut

Brașov, primul oraș din Turneul Gașca Zurli – “Hai la masă!”

brasov-primul-oras-din-turneul-gasca-zurli-hai-la-masa

Brașov, Gașca Zurli te invită la masă! Bucătărașul Zurli aduce pofta de mâncare în oraș. Yummmi! Pe 3 octombrie, la ora 19.00, în sala Dacia a Complexului Lux Divina. Brașovul este primul din cele 10 orașe în care Gașca Zurli ajunge în aceasă toamnă cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!"

Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul "Hai la masă!", o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli. "Hai la masă!", este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, emoții nenumărate și milioane de pupici cu sclipici.

BRAȘOV, 03 OCTOMBRIE - SALA DACIA – COMPLEX LUX DIVINA, ORA 19.00

Carrefour Voiaj - Calea București Nr.107

Cărturești Brașov - Piaţa Sfatului Nr.20 (Mureşenilor spre Schei)

OMV Brașov 1 - Calea Făgărașului Nr.8

OMV Brașov 2 - Bulevardul Gării Nr.7A

OMV Brașov 3 - Str. 13 Decembrie Nr.1

OMV Brașov Ring - Calea Feldioarei

Orange shop - Str. Mureșenilor Nr.1

Store Brașov Astra - Str. Saturn Nr.32

odafone Brașov 1 - Repubilcii Nr.53

Vodafone Brașov 2 - Str. Michael Weiss Nr. 20

Vodafone Expert - Str. Gheorghe Barițiu Nr.2

Vodafone Store - Str. Diaconu Coresi Nr.1

Vodafone Store - Calea București Nr.78A, Bloc A3

Vodafone Store Brașov Real - Str. Cărămidăriei - Str. Bazaltului Nr.2, Stand Nr.1

Prețul biletelor

CATEGORIA 2- 40 LEI

CATEGORIA 1- 80- LEI

CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli )

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulți și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpără bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte). Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Comentarii

Ultimă oră