Sari la conținut

BRAȘOV: Schimbare pentru șoferi și pietoni pe Calea București. Vor fi salvate vieți (VIDEO)

brasov-schimbare-pentru-soferi-si-pietoni-pe-calea-bucuresti-vor-fi-salvate-vieti-video

Victorie Importantă pentru Brașoveni. După ce Brașovul tău și Știrile MIX 2 TV au semnalat problema capcanelor pentru şoferi de pe Calea Bucureşti s-au produs primele modificări. În urmă cu 3 săptămâni reporterul Amelia Vulcu a demonstrat, la faţa locului, la ce pericole sunt expuşi atât conducătorii auto, cât şi pietonii. Ca urmare, poliţiştii braşoveni au reacţionat imediat, au cerut autorităţilor locale să ia măsuri, iar ,,ordinul” a fost executat: Viaţa trebuie să aibă prioritate!

Pe Calea București, oricând, pietonii puteau să devină victime. Aşa că, Amelia Vulcu a făcut o probă la faţa locului, pe 25 ianuarie. ,,Am traversat o jumătate de stradă. Vai de şoferii de pe banda a treia, care nu sunt atenţi. Panoul publicitar şi semnul de trecere pentru pietoni, după care tocmai mă ascund, împotriva voinţei mele, sunt adevărate capcane pentru şoferi”.

Fără să aibă vreo vină, singurii care au dat un semnal important sunt poliţiştii Biroului Rutier din Braşov. După ce a văzut imaginile de la faţa locului, şefului Biroului Poliţiei Rutiere, comisarul şef Florin Santo, a trimis autorităţilor locale adrese prin care a cerut soluţionarea problemei. Poliţistul a cerut, în interesul braşovenilor, şi a obţinut! Ce anume? Demontarea panourilor care obturează vizibilitatea la trecerile pentru pietoni din zona Căii Bucureşti. Angajaţii firmei însărcinate au demontat panourile. Atât spre binele şoferilor, cât şi al pietonilor.

Aşadar, Campania Brașovul Tău și a Știrilor MIX 2 TV, intitulată VIAŢA ARE PRIORITATE, realizată în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Braşov, dă rezultate. Săptămâna viitoare, jurnalişti şi poliţişti de la Rutieră vor ieşi în stradă pentru a trage un nou semnal de alarmă – VIAŢA TREBUIE SĂ AIBĂ PRIORITATE!

VIDEO:

Comentarii

Ultimă oră