Sari la conținut

Braşov şi Tărlungeni joacă în Cupa României! Cu ce echipe au picat

brasov-si-tarlungeni-joaca-in-cupa-romaniei-cu-ce-echipe-au-picat-

Cupa României a început la mijlocul verii, o dată cu tururile preliminare în care au jucat câştigătoarele fazelor judeţene. Rând pe rând, au intrat formaţiile de Liga a 3-a, iar acum a venit şi timpul ca echipele din Liga a 2-a să pătrundă pe scena competiţiei KO.

Miercurea viitoare, pe 9 septembrie, se va disputa Turul V al Cupei României, în cadrul căruia vor evolua toate echipele din Liga a 2-a, retrogradatele din prima divizie sezonul trecut, precum şi câştigătoarele din turul precedent. Vor fi 17 meciuri programate, iar învingătoarele, alături de Bucovina Pojorâta, calificată fără să joace după ce FCM Dorohoi s-a retras din campionat, se vor duela în „16”-imile naţionale, în cadrul cărora vor evolua şi cele 14 cluburi din Liga 1.

FC Braşov şi Unirea Tărlungeni şi-au aflat adversarii. Astfel, „stegarii” vor juca pe terenul celor de la CS Păuleşti, echipă de Liga a IV-a din Prahova. Păuleştiul a câştigat faza judeţeană, iar până acum în Cupă a făcut deja o „victimă” sonoră, Chindia Târgovişte, pe care a învins-o acasă cu scorul de 2-1. De partea cealaltă, Tărlungeniul va evolua pe teren propriu, cu Gloria Buzău, ambele echipe fiind la primul joc în această competiţie.

Meciurile Braşovului şi Tărlungeniului sunt programate pe 9 septembrie, de la 16.30.

Comentarii

Ultimă oră