Sari la conținut

Braşovenii de la Allview lansează o tabletă cu Windows 8.1

brasovenii-de-la-allview-lanseaza-o-tableta-cu-windows-81

Brasovenii de la Allview au lansat, vineri, tableta Impera i10G, cu sistem de operare Windows 8.1, care se remarca prin multitasking avansat si functionalitate.

Dispozitivul are un ecran de 9,7 inchi cu rezolutie de 2.048x1.536 pixeli si un procesor IntelAtom Z3735D Quad Core cu frecventa de 1,83 GHz si conexiune 3G integrata.

Tableta imbina eleganta cu utilul si asigura echilibrul perfect intre serviciu si viata personala, sustine producatorul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Impera i10G va capta atentia persoanelor active care petrec foarte mult timp in compania unui device mobil. Este produsul care iti ofera instrumentele de care ai nevoie in activitatea de zi cu zi, care asigura performanta unui procesor Intel Atom si un multi-tasking avansat. Sistemul de operare Windows ofera posibilitatea de a realiza mai multe activitati in acelasi timp, iar ecranul de 9,7 inchi asigura mobilitate si este potrivit pentru snap view, putand fi impartit dupa necesitati", a declarat Lucian Peticila, general manager Allview.

Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP si 2 MP, care faciliteaza realizarea de fotografii, filmari si convorbiri video.

Impera i10G utilizeaza sistemul de operare Windows 8.1 with Bing. Acesta asigura un multi-tasking avansat si productivitate maxima. Tableta are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizata inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows si care asigura 1 TB spatiu de stocare in One Drive.

Utilizand un spatiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleasi fisiere. "Astfel, Impera i10G este ideala pentru gestionarea datelor personale si profesionale, oferind un mediu perfect de organizare. Device-ul poate fi utilizat impreuna cu o tastatura si un mouse sau folosind ecranul tactil", se mai arata in comunicat.

Tableta Impera i10G este disponibila incepand de vineri pe baza de precomanda, la pretul de 1.249 lei.

Comentarii

Ultimă oră