Sari la conținut

Braşovenii îl pot ajuta pe Moş Crăciun să ajungă la familiile sărace din judeţ

brasovenii-il-pot-ajuta-pe-mos-craciun-sa-ajunga-la-familiile-sarace-din-judet

Braşovenii cu suflet mare pot contribui prin donații, pentru ca sărbătorile să vină cu mai multă bucurie la familiile sărace din judeţ.


  Pentru al treilea an consecutiv, Asociaţia „Aici pentru Tine” Braşov se implică pentru ca cei nevoiaşi să se bucure de sărbători, în cadrul campaniei „Împreună de sărbători”.

Braşovenii pot dona alimente neperisabile, haine, jucării şi orice alte cadouri pe care le consideră potrivite pentru cei aflaţi în nevoie.

„Sărbătorile înseamnă bucurie, înseamnă dragoste împărtăşită, iar cei nevoiaşi au nevoie de ajutor, mai ales în această perioadă a anului, când durerea de a nu avea strictul necesar este mult mai mare. Este vorba despre oameni care nu au apă potabilă, electricitate, alimente sau haine şi pentru care masa sau cadourile de Crăciun reprezintă un vis. Un vis pe care noi toţi, dacă ne unim forţele, îl putem transforma în realitate. Tot ceea ce trebuie să faci este să stângi toate lucrurile de care crezi că nu mai ai nevoie (dar sunt încă frumoase şi utile), plus alimente neperisabile sau cadouri şi să le aduci, chiar tu, la sediul Asociaţiei «Aici pentru Tine», pe strada 13 Decembrie, nr. 209, Braşov. Nu fi indiferent! Cea mai mare bucurie pe care poţi să o faci de Crăciun este aceea de a le oferi cadouri celor care au cea mai mare nevoie de ele.”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei „Aici pentru Tine”.

Cei care au o firmă pot ajuta donând 2% din impozitul pe profit.

Iar inimoșii care vor să facă donaţii în bani, pot depune sumele în contul Asociaţiei „Aici pentru Tine”: RO64 BACX 0000 0010 9580 7001, deschis la Unicredit Ţiriac. Orice sumă, oricât de mică ar părea, este importantă pentru cei aflați în nevoie.

Comentarii

Ultimă oră