Sari la conținut

Brașovenii pot merge gratuit cu Uber în acest week-end

brasovenii-pot-merge-gratuit-cu-uber-in-acest-weekend

  În acest week-end, cursele Uber în Brașov sunt gratuite. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să introducă în aplicație codul promoțional gratuitBV. Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în cont și este valabilă din această vineri, 25 noiembrie, până duminică, 27 noiembrie, ora 23:59, în limita a 5 curse în valoare de până la 25 de lei fiecare, pentru fiecare utilizator de Uber, nou sau existent.

Utilizatorii Uber trebuie să deschidă meniul aplicației Uber (colțul din stânga sus) și să selecteze “Promoții” și apoi “Adaugă cod promoțional”.


    Utilizatorii care folosesc noua aplicație Uber trebuie să deschidă meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să selecteze “Metode de plată” și apoi “Adaugă cod promoțional”.


   “Ne bucurăm că aplicația Uber are peste 3.500 de utilizatori în Brașov. Vrem să le mulțumim pentru încredere și pentru că aleg să călătorească cu Uber. Sărbătorim împreună lansarea oferindu-le localnicilor și turiștilor trei zile în care pot merge cu Uber gratuit”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.


   De regulă, Uber e disponibil în Brașov la tariful de 1.5 lei pe kilometru.

Începând de săptămâna aceasta, Uber oferă o soluție de mobilitate modernă și digitală pentru peste 140.000 de utilizatori din 4 orașe din România: București, Cluj, Timișoara și Brașov.

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban accesibil peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara.

Sursa: bizbrasov.ro

Comentarii

Ultimă oră