Sari la conținut

Brașovenii pot scăpa de deșeurile electrice grele, gratuit și fără să plece de acasă

brasovenii-pot-scapa-gratuit-si-fara-sa-plece-de-acasa-de-deseurile-electrice-grele-

În cadrul Lunii curăţeniei - octombrie, Primăria Brașov şi Serviciul Local de Colectare Brașov asigură colectarea gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Cu un apel telefonic la TelVerde 0800 444 800, sau la numărul local 0756 200 201, brașovenii pot solicita preluarea gratuită de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice grele sau voluminoase. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9.00-17.00.

Pe lângă faptul că brașovenii scapă de aparatele vechi din casă, aceștia pot fi recompensați pentru interesul arătat față de protecția mediului cu tichete valorice cadou. Astfel, pentru deșeurile de echipamente electrice şi electronice de mari dimensiuni, precum frigiderele sau maşinile de spălat, se oferă două tichete cadou a câte 10 lei fiecare, iar pentru cele de mici dimensiuni, se oferă un tichet cadou de 10 lei pentru fiecare 20 de kilograme predate, scrie Monitorul Expres.

De la începutul anului, 1500 de brașoveni au beneficiat de serviciul gratuit de preluare a deșeurilor electrice de la domiciliu.

Comentarii

Ultimă oră