Sari la conținut
brasovenii-sunt-invitati-la-salsa

Brașovenii sunt invitați la dans, prietenie, relaxare și distracţie! Cei care vor să fie remarcați la petreceri, să se exprime pe muzică sau pur și smplu să se distreze, au de acum posbilitatea să învețe salsa, bachata, kizomba, cuban cha-cha sau rueda de casino.

Brașovenii interesați trebuie doar să se înscrie la cursul intensiv organizat de Salsa Picante şi Academia de Dans, din 21 septembrie 2016, ora 18:30, în Sala Festivă a Colegiului Naţional de Informatică"Grigore Moisil". Înscrierile se fac la deschiderea de curs,  unde vor fi și câteva demonstraţii de dans. Cursul de Salsa & Bachata & Kizomba pentru începatori se desfăşoară în cadrul şcolii Salsa Picante pe o perioada de 2 luni, în fiecare luni şi miercuri, între orele 18:00 – 19:30.

Cursurile pentru începători sunt conduse de Iulian şi Eva Dinu, instructori cu o experienţă vastă pe ringul de dans. În afara celor 16 şedinţe, se mai organizează periodic întâlniri unde cursanţii au sala la dispoziţie pentru a exersa figurile învăţate şi un instructor căruia să îi pună întrebări atunci când este cazul. După absolvirea cursului pentru începători, brașovenii își pot îmbogăți cunoştinţele pe ringul de dans la grupa de intermediari şi apoi la avansaţi.

Cursurile se adresează persoanelor între 16 şi 99 de ani. Cei interesați pot accesa site-ul  www.salsapicante.ro, sau pot suna la numărele de telefon 0746.276.628  sau 0731.571.515.

Salsa reprezintă un stil de muzică şi dans care îşi are originile în Cuba, cu influențe din Africa, dezvoltându-se în America Latină şi Insulele Caraibe. Își continuă evoluția în America de Nord, răspândindu-se apoi în Europa și în întrega lume.

Comentarii

Ultimă oră