Sari la conținut
brasovul-cinsteste-memoria-eroilor-sai

Brașovul cinstește memoria eroilor săi! Primarul Allen Coliban a participat, alături de viceprimarii Flavia Boghiu și Sebastian Rusu, la ceremoniile de cinstire a eroilor martiri ai Revoluției din 1989, de la troița din fața prefecturii Brașov și din cimitirul eroilor revoluției.

În discursul său oficial, primarul a vorbit despre datoria de a purta mai departe memoria celor care s-au jertfit pentru libertate și și-a luat angajamentul de a realiza monumentele dedicate luptei împotriva comunismului de la Brașov.

„Se împlinesc 31 de ani de când eroii noștri și-au dat viața pentru ca noi să putem trăi în libertate, în dreptate, în democrație. În acești 31 de ani s-au născut generații noi de români, și este datoria noastră, a tuturor, să transmitem mesajul și prețuirea memoriei celor ce s-au jertfit pentru noi. Pentru memoria lor cred că putem face mai mult, și cred că Brașovul ar trebui să fie mai bogat în monumente comemorative ale luptei acestor eroi." a spus Allen Coliban, primarul Brașovului.

Comentarii

Ultimă oră