Sari la conținut

Braşovul de cinci ori pe podium la Campionatul National SKDUN

Sala sporturilor din Voluntari a gazduit pe 19 noiembrie 2011 Campionatul National SKDUN destinat echipelor de kata si kumite. La concurs au participat peste 500 sportivi legitimati in cadrul a 30 cluburi nationale. Clubul CS Karate JKA Romania sub comanda lui sensei Dragos Chiru 3 dan a participat cu un numar de 9 sportivi urcand de 5 ori pe podium.
Vlaicu Miruna de la JKA alaturi de Miliu Malina si Tanase Alexandra (Dinamic Constanta) au castigat medaliile de argint la kumite echipe junioare + 53 kg, Miruna demonstrand inca o data abilitati reale de luptatoare.
Maftei Gabriel, Doroftei Robert, Muntean Bogdan si Negru Dan rezerva au urcat pe treapta a III a a podiumului la kumite copii -40 kg castigand medaliile de bronz.
Evolutie spectaculoasa au avut-o si proaspat cadetii Pomirlaeanu Sebastian, Sandu Cezar si Munten Bogadan care la proba de kata centuri maro - negru s-au clasat pe locul 6 intr-o categorii cu 16 echipe.
Din pacate Seitz Adina nu a reusit sa traga pe podium echipa feminina formata cu Busteaga Diana si Ivanov Andreea. Adina avand din nou o evolutie incantatoare punctand in ultimile 10 secunde de doua ori, punctul victoriei fiind obtinut in ultima secunda a meciului.
"Anul 2011 pentru sportivii de la JKA Brasov a fost infernal cu rezultate exceptionale 350 medalii (93 aur, 109 argint si 148 bronz), cu 28 medalii obtinute la Campionatele Europene si 3 medalii la Campionatele Mondiale. Le multumesc trusturilor media presa si tv care in acest an au fost alaturi de sportivi si fiecare medalie castigata de noi parca a capatat mai multa culoare datorita voua " a  declarat Dragos Chiru.

Comentarii

Ultimă oră