Sari la conținut
brasovul-din-nou-in-guinness-world-records

Cel mai nou proiect imobiliar din Braşov, Maurer Residence, va fi demarat din această toamnă în zona Tractorul, de Maurer Imobiliare, lider de piaţă pe acest segment în Transilvania.

Cu ocazia lansării acestui proiect, organizatorii vor organiza un eveniment demn de Cartea Recordurilor. Duminică, 20 septembrie 2015, pe terenul viitorului ansamblu rezidențial, situat pe str.13 Decembrie intersecție cu str. Ioan Popasu, vis-a-vis de mall, mii de braşoveni vor desena cel mai mare logo din lumânări aprinse (peste 60.000 bucăți), iar un judecător, venit special din Marea Britanie de la Guinness World Records, va omologa recordul.

Braşovul este oraşul care se poate mândri cu multe recorduri la nivel național. De la premiere în turism, la pionier al transportului în comun sau cea mai veche cabană din ţară... De ce nu și o premieră mondială conexă domeniului imobiliar? Ne-am propus să facem cunoscută povestea Maurer Residence întregii lumi, printr-un record demn de Guiness Book. Pentru că suntem o comunitate unită, vă invităm să ne fiți alături pe 20 septembrie, începând cu ora 17:00! Împreună vom pune Brașovul pe harta recordurilor lumii!” – ne-au declarat organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră