Sari la conținut

Brașovul împodobit cu steaguri tricolore de 1 Decembrie

brasovul-impodobit-cu-steaguri-tricolore-de-1-decembrie

1.000 de steaguri de mari dimensiuni, pe bulevardele principale. 2.000 - împărţite duminică, braşovenilor


  Municipalitatea braşoveană întâmpină sărbătoarea de 1 Decembrie cu steaguri tricolore!


      Montarea drapelelor s-a desfășurat pe parcursul întregii săptămâni. Astfel că sărbătoarea românilor gasește Brașovul împodobit cu drapele!


    Pe bulevardele principale, printre care Calea Bucureşti, Bulevardul Victoriei, Calea Făgăraşului sau Bulevardul Victoriei, au fost montate drapele de mari dimensiuni, cu lungimea de 3 m şi lăţimea de aproape un metru. Pe alte artere din oraş au fost montate steaguri clasice.

Potrivit datelor disponibile pe platforma electronică de achiziţii publice, pentru montarea şi demontarea a 130 de steaguri de mari dimensiuni pe stâlpi, municipalitatea braşoveană achită suma de 7.425 lei cu tot cu TVA.


    De asemenea, şi anul acesta au fost montate drapele de mari dimensiuni pe clădiri, mai exact pe sediul Primăriei Braşov şi pe sediul Comandamentului Brigăzii 2 Vânători de Munte.

Cadouri pentru braşovenii care merg la paradă!


   Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a anunţat că şi anul acesta municipalitatea le va face mici cadouri braşovenilor care vor participa la parada de 1 Decembrie. Mai exact, înainte de începerea ceremoniei, reprezentanţii municipalităţii vor distribui 2.000 de steguleţe şi 2.000 de fulare.

Fularele vor avea dimensiunea de 15 cm x 170 cm şi conform datelor disponibile pe platforma electronică de achiziţii publice vor costa 15.993 lei, cu tot cu TVA. În ceea ce priveşte steguleţele, conform anunţului de atribuire postat pe site-ul platformei electronice de achiziţii publice, acestea vor costa 1.975 lei, cu tot cu TVA.

Ca și anul trecut, pe principalele bulevarde din oraș vor fi arborate drapele mai mari.

O mie de steaguri tricolore vor împodobi Braşovul de Ziua Naţională a României, iar literele cu care numele oraşului este scris pe Tâmpa vor fi iluminate în roşu, galben şi albastru.

Pe 1 Decembrie se va da startul festivităților pentru un „Braşov, oraş din Poveste”, cu aprinderea iluminatului festiv, concerte şi deschiderea Târgului de Crăciun.



   Primăria va plăti 70.284 lei pentru un foc de artificii de 9 minute


   Primăria Braşov a atribuit şi contractul pentru focurile de artificii din 1 Decembrie, care va dura 9 minute şi din noaptea de Revelion, cu o durată de 7 minute. Conform anunţului de atribuire, valoarea totală a contractului este de 124.950 lei (inclusiv TVA).


Costul focului de artificii pentru data de 1 Decembrie va fi de 73.780 lei (cu TVA), iar showul va fi montat în zona Cetăţuia de pe Straja, în minim 6 puncte. Iniţierea showului se va face cu echipament de tragere wireless.


  Show-ul pirotehnic din noaptea de Revelion va costa 51.170 lei, cu tot cu TVA, iar showul va fi montat în zona Turnul Alb, în minim 4 puncte.

Comentarii

Ultimă oră