Sari la conținut

Interpretul Mihai Trăistariu s-ar muta din Constanţa la Braşov datorită frumuseţii oraşului de la poalele Tâmpei, dar şi pentru că artistul şi-a început cariera muzicală la Braşov.

Preşedinte al juriului, dar şi director artistic al concursului internaţional de muzică pop Liga Campionilor, ce se va desfăşura în aceste zile la Râşnov, Mihai Trăistariu a ajuns şi la Braşov, oraşul său de suflet. Aici îşi aminteşte mereu de primii paşi în carieră. "Braşovul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din ţară, pentru că are un peisaj superb, iar turismul e în floare. Aici am debutat eu, muzical vorbind, la un concurs studenţesc de muzică intitulat Gaudeamus, am luat marele trofeul atunci." a spus Trăistariu. În plus, e mândru că predicţia lui Horia Moculescu s-a adeverit. După ce a luat trofeul, marele compozitor a declarat  pentru un ziar local că Trăistariu e acum un necunoscut, dar va avea un loc sigur în muzica uşoară românescă şi iată că, după 11 ani, artistul e unul dintre cei mai apreciaţi din muzica românească.
Face un super studiu. Trăistariu, îndrăgostit până peste cap de muzică, s-a hotărât să investească nişte bani într-un studio de înregistrări de lux, ce va fi construit la malul mării.  "Studioul de lux  îl voi face cu fonduri europene. Am accesat nişte fonduri, durează un pic proiectul, adică un an, doi, până primeşti acordul, dar e important că se va face. Va fi la malul mării, în Constanţa, la Năvodari, mai precis pe plajă. Vreau să fie un studio de lux unde vine vedeta, dacă vrea, de exemplu, şi Lady Gaga poate să vină, pentru că va avea 7 camere la dispoziţie, poate să locuiască acolo, poate să doarmă, face plajă, seara înregistrează, deci îşi face programul după cum vrea" a precizat Trăistariu.
Va cânta hip-hop. Perioada de vară îi umple aproape toate zilele cu diferite concerte. Nu se plânge din cauza oboselii şi lucrează intens la melodiile ce le va lansa anul acesta. În primul rând, fanii vor avea o surpriză pentru că interpretul intenţionează să se tundă zero în perioada următoare, când va realiza muzică hip-hop, alături de trupa Parannoya. Mai mult, nu va uita de melodii din folclor, dar şi de albume de balade şi colinde. "În timpul verii  am la malul mării, în fiecare seară prin rotaţie, concerte în toate staţiunile. E obositor, dar vara se câştigă mai bine" a adăugat artistul.

Comentarii

Ultimă oră