Sari la conținut

„Breaking Im(possibilities)”, expoziţie la Centrul Multicultural

breaking-impossibilities-expozitie-la-centrul-multicultural

Breaking Im(possibilities) este titlul unei noi expoziţii, de grup, ce va fi vernisată în această seară (23 ianuarie 2020), de la ora 19.00, la Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania, în clădirea Rectoratului.


  Expoziţia este curatoriată de Ada Muntean.


   În experimente interdisciplinare, propuse de artiştii Zoiţa Delia Călinescu, Andreea Medar, Ada Muntean, Dragoş Neagoe, Răzvan Neagoe, Cristi Gaşpar, Mălina Ionescu, Magdalena Pelmuş şi Bogdan Pelmuş, proiectul Breaking (Im)possibilities explorează problematica sinelui, a corpului şi a relaţiei lor cu societatea contemporană.


  Scopul proiectului este acela de a provoca artiștii în procesul de creație, dar și privitorii în receptarea lucrărilor, pentru a trece peste barierele de percepție în creionarea identității omului contemporan.


   În acest mod se realizează o mediere între realitate și imaginea ei, folosindu-se perspectivele artistice prezentate, lucrările ajungând să devină niște interfețe între realul recognoscibil, interpretarea sa prin filtru artistic și perspectiva receptivă.


   Expoziție de grup deschide medii vizuale precum pictura, sculptura, grafica și tehnicile mixte, pentru a dezvălui viziuni complexe asupra unei realități care poate fi percepută stereotipic și a relativității conceptelor de posibilitate sau imposibilitate.


    Expoziţia poate fi vizitată până pe 20 februarie 2020,  la Centrul Multicultural al Universităţii Transilvania (în clădirea Rectoratului).

Comentarii

Ultimă oră