Sari la conținut

Burcea, după înfrângerea de la Roman: "Este 1-0 pentru ele, dar atât! Putem întoarce în returul de la Braşov"

burcea-dupa-infrangerea-de-la-roman-este-10-pentru-ele-dar-atat-putem-intoarce-in-returul-de-la-brasov

Echipa de handbal Corona Braşov a pierdut la un gol diferenţă, scor 22-21 (9-10) manşa tur din optimile de finale ale Cupei EHF. Pentru Corona au marcat: Zamfir 8, Pricopi 4, Briscan 3, Cartas 3, Hotea 2, Chiper 1.

La finalul partidei, antrenorul Bogdan Burcea a declarat că jocul a fost exact aşa cum se aştepta să fie, adică extrem de disputat.

„A fost un meci foarte disputat, un joc dur, dar ne aşteptam la asta pentru că ştiam foarte bine că aşa este la Roman. Pe de altă parte, dincolo de echilibrul din teren, noi am avut câteva momente în care ne-am fi putut desprinde şi nu am reuşit acest lucru. Am avut şi momente foarte bune, dar şi unele greşeli copilăreşti. Una peste alta, este o înfrângere la un singur gol, un dezavantaj minim pe care îl putem întoarce în returul de pe teren propriu. Ne interesează foarte tare calificarea, astfel că este important să marcăm peste 21 de goluri la Braşov, să ne facem treaba mult mai bine iar la final să câştigăm la o diferenţă care să ne asigure trecerea în turul următor. Rămânem concentraţi, este un 1-0 pentru ele, dar atât. Aşa cum am spus de altfel şi înaintea acestei partide, calificarea se va juca la Braşov, acolo unde trebuie să tratăm jocul şi mai serios. Totuşi, duminica viitoare jucăm acasă, jucăm în faţa unui public care ne-a ajutat de fiecare dată când am avut nevoie. În acest moment, trebuie să ne concentrăm însă şi pe partida de miercuri, din campionat, pe care trebuie să o câştigăm, iar apoi să facem o recuperare cât mai bună şi să ne rugămn ca toate fetele să fie sănătoase în vederea returului cu Roman”, a declarat tehnicianul Coronei.

Corona va juca miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu cu Universitatea Cluj în campionat, iar duminică, de la ora 15.00, manşa retur cu HCM Roman din optimile Czupei EHF.

Comentarii

Ultimă oră