Sari la conținut
bute-a-spus-da

Fostul campion mondial la box profesionist, Lucian Bute, a semnat în acest weekend cel mai important contract din viaţa sa, cel de căsătorie.

Lucian Bute şi iubita sa, Elena Aprozeanu, formează, de sâmbătă, un cuplu cu acte în regulă. Cei doi s-au căsătorit civil la Buşteni, la Palatul Cantacuzino. Naş şi ofiţer de stare civilă le-a fost primarul oraşului de la poalele Bucegilor, Emanoil Savin. Lucian Bute şi-a stăpânit cu greu emoţiile. „Au fost emoţii chiar foarte mari, dar mă bucur că am făcut acest pas. Aşteptam de opt ani de zile acest moment şi sunt fericit, sunt foarte fericit. O iubesc pe Elena, aştept de opt ani acest moment. Chiar dacă nu vreau să fac o comparaţie între cariera mea în box şi acest eveniment, cu siguranţă, în inima mea, aceasta este cea mai mare victorie. Elena a fost mereu alături de mine, m-a înţeles, m-a suportat, m-a sprijinit în momentele grele şi mă bucură că acum am făcut şi acest pas”, a spus Lucian Bute.
Ceremonie într-un decor de vis. Momente emoţionante pentru campionul la box Lucian Bute, în vârstă de 33 ani şi iubita sa, Elena în vârstă de 29 ani, femeia care i-a fost alături în ultimii opt ani de zile. Cei doi s-au căsătorit civil sâmbătă după-amiază, în decorul impresionant al Palatului Cantacuzino din Buşteni. Ceremonia s-a desfăşurat pe terasa Palatului Cantacuzino unde Lucian Bute, Elena, rudele şi prietenii acestora au venit cu maşini luxoase şi au fost întâmpinaţi cu covorul roşu. Eleganţi, asortaţi, cei doi au spus un „DA” foarte hotărât şi s-au sărutat în aplauzele invitaţilor. Cununia civilă a fost urmată de o petrecere restrânsă, desfăşurată în salonul de bal al Palatului Cantacuzino. Din meniu nu au lipsit vinul de Tohani, pe care l-a degustat cu o seară înainte de eveniment, bucatele tradiţionale româneşti, dar şi preparate din bucătăria franţuzească. Sâmbăta viitoare, Lucian Bute şi Elena se vor căsători religios la Galaţi.
Doar gânduri bune. Alături le-au fost, pe lângă rude şi prieteni, campioana olimpică la judo Alina Dumitru, pugilistul Ionuţ Iftimoaie şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja. „E un moment special, într-un loc cu totul şi cu totul special. I-am spus şi lui Lucian că este unul dintre cele mai mari şi mai frumoase momente din viaţa lui. Le doresc să fie sănătoşi şi să aibă copii frumoşi, cât mai mulţi, şi le-am spus asta de multă vreme, de când îi tot îndemnam să se întâmple acest eveniment. Eu cred că este unul din meciurile mari ale lui pe care l-a câştigat, pentru că acest mariaj cu Elena este întradevăr o realizare pentru amândoi. Sunt doi copii frumoşi, care se iubesc de multă vreme”, a declarat fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, prezent la fericitul eveniment. „Emoţii crede că a avut toată lumea. Este un eveniment unic pentru el, un eveniment care trebuie să-i aducă mult noroc, fericire, copii frumoşi, sănătoşi şi de ce nu, mari campioni ca el”, a spus Alina Dumitru. Luptătorul Ionuţ Iftimoaie a ajuns un pic mai târziu decât ceilalţi invitaţi şi a ratat momentul în care Lucian Bute a spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile. „Da, este adevărat că am întârziat un pic din cauza machaiajului, nu a fost gata machiajul. Nu pot să le doresc alt- ceva decât ca ceea ce mi s-a întâmplat mie să li se întâmple şi lor, adică să devină părinţi cât mai repede, de băiat şi fată şi să aibă aceaşi fericire pe care o am eu în suflet”, a spus Iftimoaie.  
Părinţii au fost emoţionaţi. Părinţii lui Lucian Bute au fost emoţionaţi şi au numai cuvinte de laudă despre nora lor, Elena. “Este o fată minunată, extraordinară”, a spus Maricica Bute, mama boxerului. Cununia religioasă va avea loc peste o săptămână, la Galaţi. Apoi, Bute îşi va duce proaspăta soţie în luna de miere în Insulele Caraibe. Lucian nu vrea să-şi îndrume băiatul spre box. „Ştiind prin ce am trecut şi cunoscând trăirile pe care le au cei dragi mie atunci când mă urc în ring, nu cred că am să-mi îndrum copilul spre box. Cu siguranţă însă că dacă el îşi va dori să practice acest sport, atunc îl voi ajuta şi îl voi suţine, dar de îndrumat spre box nu îl voi îndruma”, a spus Bute.

Comentarii

Ultimă oră