Doamnele liberale din Braşov au fost ajutoarele lui Moş Crăciun. Ele au adus primele daruri micuţilor de la grădiniţa din Rotbav.  Prichindeii nerăbdători să descopere cadourile au fost încântaţi  de dulciurile primite, dar mai presus de toate a fost o tolbă plină cu jucării. „E o grădiniţă care nu este vizitată foarte des şi am reuşit să-l aducem şi pe domnul primar. În afară de asta, au primit jucării care vor rămâne în grădiniţă, iar fiecare copil va pleca acasă cu ceva dulce, că doar vine Crăciunul”  a spus Laura Bratosin, preşedinta Organizaţiei de Femei PNL Braşov
Energia celor mici era concurată de emoţia vederii darurilor.  Chipurile li s-au luminat de încântare şi bucurie că Moş Crăciun le-a citit scrisorile şi le-a trimis darurile mult dorite.
Alături de copii şi liberale s-a aflat şi primarul din Rotbav, care a adus o veste bună personalului grădiniţei, părinţilor şi copiilor.
„Prichindeilor, de anul viitor, din satul Rotbav, Moş Crăciun le aduce o grădiniţă nouă.  Anul acesta am realizat una printr-un proiect cu Banca Mondială, la Feldioara se construieşte o grădiniţă cu program prelungit şi, sperăm ca de la anul,  şi cei din Rotbav să beneficieze de o grădiniţă nouă.” a menţionat  Sorin Taus, primarul comunei Feldioara.