Sari la conținut

Călător Călător "abuzat" de un controlor RAT Brașov. UPDATE - 7 septembrie

calator-abuzat-de-un-controlor-rat-brasov

UPDATE: Potrivit unui comunicat de presă primit în urmă cu câteva minute, purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan, face următoarele precizări:

"În urmă cu puţin timp, am fost contactaţi telefonic de, de-acum, celebrul călător fără bilet “abuzat” de controlorii R.A.T. Braşov. Domnia-sa ne-a căutat pentru a ne spune că plăteşte biletul contravenţional, că îşi recunoaşte greşeala, că nu a fost “percheziţionat”, că nu are nimic să reproşeze controlorilor, că nu are nici un motiv să depună vreo reclamaţie, deoarece, din proprie iniţiativă, şi-a expus conţinutul buzunarelor şi al rucsacului pentru a demonstra lipsa actelor."

...............................................

O anchetă se desfășoară în cadrul companiei de transport RAT Brașov, în urma unui incident petrecut, astăzi, între un călător și un controlor al companiei.

Totul a început atunci controlorul i-a cerut unui tânăr să îi arate buzunarele şi ce avea în rucsac. În urma plângerii, conducerea RAT Braşov a decis să ia măsuri.

Purtatorul de cuvant al companiei, Silviu Ștefan, a explicat că pe baza informațiilor primite, l-au identificat pe controlorul suspectat de încălcarea sarcinilor de serviciu. Acesta a mai menționat că l-au retras din serviciu și că vor continua cercetările.

Comentarii

Ultimă oră